Comfort & Prestatie

Comfort

In termen van 'comfort' worden de handschoenen getoond van het laagste tot het hoogste draagcomfort. Verschillende factoren zijn in aanmerking genomen bij het bepalen van deze volgorde:

  • Binnenafwerking: de binnenafwerking van de handschoen moet worden gekozen volgens de draagtijd. Bijvoorbeeld, voor langdurig dragen (8 uur) wordt aangeraden om een handschoen te kiezen met een textiel voering om de effecten van transpiratie te beperken.
  • Soepelheid en flexibiliteit: Deze twee eigenschappen houden rechtstreeks verband met de dikte van de handschoen: hoe dikker de handschoen, hoe minder soepel. Bijvoorbeeld, voor langdurig dragen (8 uur) wordt het aangeraden om een soepele handschoen te kiezen die vermoeidheid van de hand beperkt.

Prestatie

Het prestatieniveau van een vloeistofdichte handschoen houdt rechtstreeks verband met de dikte ervan. Hoe dikker, hoe duurzamer; daarom beschermt hij u langer.

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.