Gegarandeerde kwaliteit in elk producties tadium

  • Mapa AdvanTech gebruikt zijn eigen reinigingsproces na productie en cleanrooms om een kwaliteitsniveau voor product en verpakking te garanderen dat voldoet aan de eisen voor reinheid.

  • Alle fabrieken zijn gecertificeerd volgens ISO 9001. De mate van reinheid van de handschoenen wordt periodiek getest om ervoor te zorgen dat de productiekwaliteit van deze handschoenen, die bestemd zijn voor gebruik in een kritieke omgeving, voldoen aan de opgestelde specificaties.

  • Elke Mapa AdvanTech chemische beschermingshandschoen is getest met passende methodes om elk defect in de vloeistofweerstand te detecteren en door opblazen onder inspectielampen om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

  • De chemische weerstandcontroles voldoen aan de ASTM normen en EN 374-3, zodat de gebruiker over de informatie beschikt die nodig is voor het kiezen van de juiste handschoen voor een bepaald gebruik.

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.