MAPA PROFESSIONAL breidt de RESICOMFORT-serie uit en introduceert nieuwe handschoenen met snijbescherming.

EEN BREED AANBOD IN HANDBESCHERMING

De veelzijdige RESICOMFORT-serie biedt verschillende niveaus van snijbescherming van niveau A tot en met E, waardoor u een groot aantal precieze handelingen in droge omgevingen kunt uitvoeren.

Ultrane handschoenen bieden u mechanische bescherming (snijbeschermingsniveau A), terwijl Krytech handschoenen u een hogere snijbescherming bieden.

HOOGWAARDIGE COATING

Op basis van onze deskundigheid en betrouwbare gebruikstesten hebben wij deze gloednieuwe handschoenen ontworpen. De handschoenen hebben een innovatieve coatingformule, die voor ademend vermogen zorgt zonder dat de handschoen ooit aan bescherming inboet.

Een coatinglaag van schuimnitril zorgt voor een goede transpiratiebeheersing. Deze laag heeft een open celstructuur voor een uitstekende luchtcirculatie en een zanderige nitrilafwerking, die de coatingweerstand versterkt terwijl de celstructuur en de algemene ademende werking van de handschoen behouden blijven.

DUURZAAMHEID

De gecombineerde schuimnitrillaag met een zanderige textuur garandeert duurzaamheid en robuustheid.

De RESICOMFORT-serie is éénmalig wasbaar op 40° zonder aan prestaties in te boeten. Hierdoor wordt de levensduur van de handschoenen verlengd, wordt de hoeveelheid afval verminderd en worden de gebruikskosten verlaagd.

OPTIMAAL COMFORT

MAPA PROFESSIONAL heeft zijn inspanningen toegespitst op de productie van comfortabele handschoenen voor het welzijn van werkers.

Dankzij wikkel- & vlechttechnieken wordt het gebruikerscomfort sterk verhoogd.

De ruwe garenvezels worden omhuld door comfortabel garen en het breiproces, waarbij het zachtste garen naar de huid is gericht, zorgt voor een zacht comfort binnenin de handschoen.

Dankzij de ultradunne weefseldichtheid 15 zijn de RESICOMFORT handschoenen zeer soepel en flexibel en voelen ze aan als een tweede huid.  Het lichte gewicht van de handschoenen voorkomt vermoeidheid van de handen.

HUIDBESCHERMING GEGARANDEERD

Alle RESICOMFORT handschoenen zijn dermatologisch goedgekeurd en vrij van schadelijke stoffen, zodat allergieën worden verminderd.

Ook vrij van DMF en siliconen en alle handschoenen zijn Oeko-Tex-gecertificeerd.

COMPATIBEL MET AANRAAKSCHERMEN*

De RESICOMFORT-serie kan gebruikt worden op alle type’s aanraakschermen: smartphones, tablets en industriële schermen. Deze uitstekende tastgevoeligheid helpt medewerkers productief te blijven en beschermt ze omdat ze hun handschoenen niet uit hoeven te doen. De compatibiliteit met aanraakschermen blijft ook na wassen behouden.

* Behalve Ultrane 541 & 527

ResiComfort technology

Downloaden (PDF - 24 Mb)
Ultranitril 472 - packshot
Waterdichte bescherming

Ultranitril 472

Nauwkeurigheid voor lichte chemische bescherming

KryTech 838 - packshot
Snijbescherming

KryTech 838

Optimale snijbescherming voor de levensmiddelenindustrie

KryTech 580 - packshot
Snijbescherming

KryTech 580

Snijbescherming voor precisiewerk in olie-achtige omgeving.

Vital 115 - packshot
Waterdichte bescherming

Vital 115

Nauwkeurige handvaardigheid in niet-agressieve omgevingen

Vital 165 - packshot
Waterdichte bescherming

Vital 165

Nauwkeurige handvaardigheid in niet-agressieve omgevingen

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Meer nieuws