Deze laatste revolutionaire innovatie, die deel uitmaakt van de RESICOMFORT-serie, heeft een gepatenteerde technologie: afneembare vingers.

 

De handschoen beantwoordt aan de behoeften van werknemers die draaiende elektrische gereedschappen gebruiken, waarbij het gevaar bestaat dat vingers vastgekneld raken.

Dankzij een specifieke breitechnologie en twee breekpunten op elke vinger zijn de vingertoppen van de Ultrane 527 afneembaar. Deze bevinden zich in de gebieden waar een potentieel risico bestaat om bekneld te raken.

HOE WERKT HET?

U werkt met een draaiend gereedschap en uw vinger wordt gegrepen door het gereedschap?

Dankzij de breuksecties van Ultrane 527 kunnen de afneembare vingers van de handschoen snel scheuren en uw vingers beschermen.

Voor Mapa Professional is de veiligheid van de werknemers van essentieel belang!

Hoewel de afneembare vingers gemakkelijk losscheuren, zijn de handschoenen aan en uit te trekken zonder enig risico op het losscheuren van de vingers.

GEEN TOEGEVING OP HET VLAK VAN DUURZAAMHEID

Deze handschoen heeft niet alleen een unieke veiligheidsfunctie, de Ultrane 527 is ook vervaardigd met het exclusieve coatingproces ResiComfort Technology, dat duurzaamheid en robuustheid garandeert.

De gecombineerde schuimnitrilcoating met een zanderige textuur als afwerking op handpalm en vingers verhoogt immers de weerstand van de coating.

 

OPTIMAAL COMFORT EN ADEMEND VERMOGEN

Dankzij een ultrafijne (0,4 mm) coating met open celstructuur en de dunheid van de stof (weefseldichtheid 15), is tegelijk een groot ademend vermogen en een uitstekende soepelheid mogelijk.

Deze lichtgewicht handschoen voorkomt vermoeide handen en dankzij het tweedehuideffect voelen dragers de handschoen nauwelijks!

HUIDBESCHERMING GEGARANDEERD

De Ultrane 527 is vrij van schadelijke stoffen en vermindert zo allergieën.

   - Vrij van DMF

   - Dermatologisch goedgekeurd

   - STANDARD 100-certificering van OEKO-TEX®

BOVENDIEN …

Is de Ultrane 527 vrij van silicone, waardoor er geen sporen en defecten op metaalplaten en glas achterblijven.

1 keer wasbaar op 40°C.

Verkrijgbaar in de maten 6 tot 11, waardoor de handschoen geschikt is voor de handen van vrijwel elke drager.

NORMEN

Ultrane 527 biedt EN388 31X1A en voldoet ook aan EN407 voor contacthitte niveau 1.

ResiComfort Technology

Downloaden (PDF - 8.48 Mb)

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Meer nieuws

RESICOMFORT-serie

Een optimaal comfort aan uw handen van snijbeschermingsniveau A tot en met E