Speciaal ontworpen voor handbescherming in zware werkomgevingen en als uitbreiding van ons assortiment op basis van leer.

Medewerkers die in zware industriële omgevingen werken, worden blootgesteld aan een groot aantal gevaren. Bij sommige toepassingen, zoals het hanteren van grote, scherpe metalen platen, geolied of droog, geperste of niet-geperste metalen onderdelen, platen of producten van glas of kunststof, kunnen handen en onderarmen blootstaan aan een hoog risico op snij- en prikwonden.

Betrouwbare bescherming, een hoge mate van grip en optimale beweeglijkheid zijn essentieel voor veilig en productief werken.

Om aan deze behoeften tegemoet te komen, heeft MAPA PROFESSIONAL de KryTech 837 ontwikkeld, een zeer snijbestendige handschoen van niveau E met een geregistreerd ontwerp en unieke veiligheidskenmerken. Door de combinatie van hoge bescherming, comfort en duurzaamheid kan de KryTech 837 op verschillende werkplekken worden gebruikt als oplossing voor alle doeleinden.

Van stans- en carrosseriewerkplaatsen in de automobielindustrie tot toepassingen in de kunststof- en glasindustrie: de medewerkers zijn goed beschermd en blijven productief.

HOGE BESCHERMING
KryTech 837 biedt ISO snijweerstand niveau E tegen snijwonden aan de hand inclusief het polsgebied voor een maximale bescherming. De handschoen beschermt tegen doorboringen dankzij de lederen palm.

OPTIMAAL COMFORT
Onze naadloze voering is gemaakt met een geavanceerde gevlochten breitechnologie waardoor de binnenafwerking zijdezacht en comfortabel aanvoelt. De schuimnitrilcoating is ademend wat het draagcomfort verhoogt. Onze nieuwe handschoen biedt optimaal comfort, soepelheid en een goede vingergevoeligheid.

VERBETERDE DUURZAAMHEID
De Krytech 837 is versterkt met leer en zeer sterke polyester naden en biedt een grote duurzaamheid.
Bovendien hebben we een duimkruisversterking met nitrilcoating aangebracht tussen de coating en het leer. Deze versterkte zone biedt meer veiligheid tegen sneden en beschermt de handschoen tegen beschadiging waardoor de levensduur toeneemt. De handschoen biedt schuurweerstand van EN 388 Niveau 4 voor een langere levensduur van de handschoenen.


AANVULLENDE VOORDELEN
KryTech 837 is DMF-vrij en siliconenvrij.
De handschoen is bij duim en wijsvinger geschikt voor aanraakschermen.
Tot 5 keer wasbaar zonder enige verandering in de prestaties voor een langere levensduur, lagere kosten en minder afval.

KryTech 837 is geschikt voor de automotive industrie, metallurgie, mechanische industrie en glas- en kunststofverwerking.

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Meer nieuws

RESICOMFORT-serie

Een optimaal comfort aan uw handen van snijbeschermingsniveau A tot en met E