Comfort en beweeglijkheid zijn zeer belangrijk voor alle werknemers die handschoenen dragen. Door ervoor te zorgen dat de handschoenen het hoogste comfort en beweeglijkheidsniveau bieden, kan vermoeidheid van de handen tot een minimum worden beperkt.

Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben de R&D-experts van Mapa Professional een nieuwe reeks ultralichte handschoenen ontworpen.

 

De handschoenen van het ULTRA COMFORT GAMMA bieden uitstekend comfort, optimaal ademend vermogen en uitstekende beweeglijkheid.

Wat biedt Ultra Comfort de gebruiker?

LINER 18-GAUGE

Onze handschoenen worden gebreid met de geavanceerde 80-gauge voeringtechnologie voor een licht gevoel dat uitstekend alledaags comfort en bewegingsvrijheid biedt aan de gebruiker. Door het grotere aantal mazen per inch in combinatie met onze hoogwaardige technische garens sluiten de handschoenen beter aan op de vorm van de hand, waardoor een tweedehuideffect ontstaat. Deze liner met een hogere weefdichtheid is flexibeler en vermindert de vermoeidheid van de handen.

GAREN BEDEKKEN - WIKKELTECHNIEK

Deze techniek wordt gebruikt om huidirritaties te verminderen die het gevolg zouden zijn van gesneden technische vezels. Dit biedt de gebruikers een optimaal comfort door ervoor te zorgen dat de ruwe vezels worden omhuld met een comfortabeler garen.

PLATTING TECHNIEK

Deze techniek wordt gebruikt om meer comfort aan de binnenkant van de handschoen te garanderen. Hierdoor kunnen we het breipatroon structureren: van 2 gebreide garens kunnen we de zachtste garens naar binnen en de technische garens naar de buitenkant van de handschoen keren. We geven er steeds de voorkeur aan het zachtste garen in contact te brengen met de huid.

Ons Ultra Comfort gamma is niet alleen comfortabel, maar biedt ook twee belangrijke voordelen aan zijn dragers.

BEWEEGLIJKHEID

 

Uitstekende beweeglijkheid aan de vingertoppen en hoge mate van flexibiliteit, zonder compromissen op het vlak van duurzaamheid, dankzij de dunne en soepele liner.

 

ADEMEND VERMOGEN

 

Het evenwicht tussen een superdunne liner en de nitril foam coating zorgt voor een ademend vermogen van 360° rond de hand van de gebruiker. Dankzij het naadloze tricot en de geventileerde rug zorgt de handschoen voor een goede ventilatie.

 

Uit welke handschoenen bestaat het ultra comfort mechanisch gamma?

 

We streven ernaar de beste oplossingen te bieden om de werknemers te beschermen, en daarom hebben we geen compromissen gesloten op het gebied van snijbescherming. Onze handschoenen voor precisiewerk zijn dan ook snijbestendig van ISO-niveau A tot en met D.

 

ULTRANE 681: mechanische handschoen, ultralichte werkhandschoen voor algemene werkzaamheden.

  • KRYTECH 692, 693 & 694: handschoenen die hogere snijniveaus bieden.

Ze beschikken over een duidelijk zichtbare gele liner die ervoor zorgt dat de handen van de werknemers van ver zichtbaar zijn in alle omstandigheden, met name in situaties met weinig licht. Bijgevolg wordt de veiligheid verhoogd in sectoren die extra zichtbaarheid en veiligheidsmaatregelen vereisen. Bovendien bieden deze handschoenen extra duurzaamheid en bescherming dankzij de versteviging aan het kruis tussen de duim en de wijsvinger. De productiviteit wordt verhoogd en de kosten worden verlaagd.

 

BIJKOMENDE VOORDELEN

 

Het volledige ultra comfort gamma is compatibel met alle soorten touchscreens en kan 1 keer worden gewassen op 40°C.

 

Het ultra comfort gamma is ideaal voor een breed scala aan toepassingen en sectoren, in droge of licht olieachtige omgevingen.

 

Ontdek ze hier!

Meer nieuws