Hoe werkt de wetgeving op het gebied van voedingsmiddelen?

KIES DE JUISTE HANDSCHOEN OP BASIS VAN DE VOEDINGSMIDDELEN WAARMEE U WERKT

• Zoek de voedingsmiddelen waarmee u werkt aan de hand van de voedselgroepen.

• Bepaal welke handschoenen geschikt zijn voor het werken met dit soort voedingsmiddelen.

CONTROLEER DAN UW HANDSCHOEN OP GEBRUIK EN COMFORT

• Kies het type bescherming (wegwerp, thermische bescherming, snijbescherming, vloeistofdicht) en de vereiste prestaties op basis van uw gebruik.

De Europese voedselwetgeving en nationale wetgeving zijn gebaseerd op 3 gemeenschappelijke principes :

Elke stap is nodig om naar de volgende stap te gaan; dit zijn de voorwaarden om de certificering voor voedingsmiddelen te behalen

Mapa Professional garandeert naleving van de wetgeving volgens de Europese regelgeving:

De Europese voedselwetgeving en nationale wetgeving zijn gebaseerd op 3 gemeenschappelijke principes: Hoe werkt de wetgeving op het gebied van voedingsmiddelen?

  • Alle testen worden uitgevoerd om op conformiteit bij contact met voedingsmiddelen te controleren.
  • Mapa Professional voert de juiste testen uit om er zeker van te zijn dat de handschoen aan de vereisten en verwachtingen van de klant voldoet.
  • De Europese en de nationale wetgeving geven zeer gedetailleerd aan welke testen moeten worden uitgevoerd met betrekking tot contact met elk type voedingsmiddelen. Certificaten voor contact met voedingsmiddelen en testrapporten zijn beschikbaar op www.mapa-pro.nl

OPLOSSINGEN VOOR DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE VAN MAPA PROFESSIONAL

MAPA heeft beschermende handschoenen voor verschillende werkzaamheden in de voedingsmiddelenindustrie: Productie, verwerking, distributie en catering.

  • Naleving van regelgeving en hygiëneregels is een essentiële vereiste in de voedingsmiddelenindustrie. De industrie investeert voortdurend om de veiligheid van de klanten te verbeteren, aangezien uitsluitend de producenten wettelijk aansprakelijk zijn voor de sanitaire kwaliteit van hun producten.
  • De Europese en nationale wetgeving bepalen in detail de testen voor contact met voedingsmiddelen die moeten worden uitgevoerd voor elk type voedingsmiddelen. Daarom kan een handschoen goedgekeurd zijn voor werken met bepaalde voedingsmiddelen, maar niet voor andere.
  • Met behulp van de speciale selectiegids voor de voedingsmiddelenindustrie kunnen eindgebruikers van Mapa Professional de conformiteit van elke handschoen met voedingsmiddelen controleren op basis van de voedingsmiddelen waarmee zij daadwerkelijk werken, strikt in overeenstemming met de Europese en nationale regelgeving. Mapa Professional laat de testresultaten voor alle handschoenen in het Food Expert gamma zien zodat klanten weten dat ze aan de strengste vereisten van hun kwaliteitssystemen voldoen

Raadpleeg onze selectiegids in de brochure om de handschoen te vinden die voor jou geschikt is en aan de voorschriften voldoet !

Ontdek de selectie van Mapa Professional handschoenen in onze brochure en op de speciale pagina van onze website mapa-pro.fr

Meer nieuws