Ons nieuwe assortiment snijbestendige handschoenen biedt een hoge bescherming en voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid met:

- Een snijbescherming die is aangepast aan precisiewerkzaamheden (610: snijden niveau C; 615: snijden niveau D) en een gemakkelijk te herkennen markering op de rug van de handschoen.

- Een optimaal comfort met een zachte en zijdeachtige binnenkant, flexibiliteit en vingergevoeligheid en een uitstekende ventilatie.

- Een uitstekende duurzaamheid met perfect behoud van de coating en het prestatieniveau na 3 keer wassen op 40 °C.

- Beschermende buitenkant dankzij de zeer goede bekleding van composiet- en/of staalvezels. De Krytech 610 & 615-handschoenen bevatten geen siliconen.

De KRYTECH 610 en KRYTECH 615 zijn geschikt voor toepassing in diverse industrieën: automobielindustrie, mechanische industrie, bouw, glasindustrie, luchtvaart en metaalindustrie.

De KRYTECH 615 kan ook op een touchscreen worden gebruikt.

 

Raadpleeg voor meer informatie het desbetreffende productblad:

KryTech 610 - packshotNieuw
Snijbescherming

KryTech 610

Snijbescherming met maximum comfort.

KryTech 615 - packshotNieuw
Snijbescherming

KryTech 615

Hoge snijbescherming zonder afbreuk te doen aan comfort en vingergevoeligheid.

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Meer nieuws

Nieuws 40e verjaardag van MAPA

Het bedrijf MAPA zag in 1948 het levenslicht en begon in 1978 met de verkoop van handbescherming aan professionele klanten via zijn industrie-afdeling.