Om aan de meeste behoeften op het gebied van snijbescherming te voldoen, heeft Mapa Professional zijn assortiment snijbestendige mouwen uitgebreid van ISO-snijweerstand B tot D.

Wij introduceren de snijbestendige mouwen KryTech 602 en KryTech 603 die uitgebreide ISO snijweerstand niveau C bieden tegen snij- en rijtwonden aan de volledige arm.

ONTWORPEN VOOR MAXIMAAL DRAAGCOMFORT...


Onze nieuwe, naadloos gebreide mouwen zijn ontworpen met een soepele en dunne weefdichtheid 15. Deze biedt een uitstekende flexibiliteit, een perfecte pasvorm en een fris gevoel voor de drager.

De KryTech 603 heeft een zachte en goed zichtbare gele duimsluiting en een aanpasbare bevestigende elastische band die de veiligheid van de drager garandeert, terwijl hij toch zijn bewegingsvrijheid behoudt.


... HUIDBESCHERMING

Onze mouwen zijn vrij van schadelijke stoffen en Oeko Tex-gecertificeerd voor minimale kans op allergieën voor de medewerker.

Geen huidirritaties door garens die in contact komen met de huid, aangezien de ruwe vezels omwikkeld zijn met een zachter garen.

Onze mouwen zijn geschikt voor een groot aantal industrieën, waaronder de witgoedsector, de automotive industrie, de bouw, de glasindustrie en nog veel meer.

EXTRA FUNCTIES

KryTech 602 en KryTech 603 zijn vrij van siliconen, waardoor er geen sporen en defecten achterblijven op metaalplaten en glas.
3 maal wasbaar op 40°C zonder enige verandering van de prestaties voor een langere levensduur, lagere kosten en minder afval.

Verkrijgbaar in unieke maat.

 

SNIJBESCHERMING ASSORTIMENT MOUWEN

Downloaden (PDF - 4.60 Mb)

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Meer nieuws