Het bedrijf MAPA zag in 1948 het levenslicht en begon in 1978 met de verkoop van handbescherming aan professionele klanten via zijn industrie-afdeling.

Na de aankoop van Pionneer US en Telford in 1988 lag het voor de hand MAPA Professionnel te ontwikkelen. De Europese Richtlijn van 1989 bood een goede kans om het professionele aanbod van MAPA te structureren.

Al 40 jaar lang is MAPA Professionnel uw partner in innovatie en leveren we alle R&D-marketing en uitmuntende sales om u te helpen uw mensen te beschermen.

We hebben honderden klantbezoeken afgelegd om uw problemen te begrijpen.

We hebben 10 interne testmethodes ontwikkeld die de werkomstandigheden van gebruikers weerspiegelen zodat we handschoeneigenschappen kunnen evalueren.

Dit jaar werd de Europese Richtlijn de Europese Regelgeving, en net zoals uw behoeften zich ontwikkelen, ontwikkelt ook MAPA Professionnel zich.

Ons merk MAPA Professionnel wordt MAPA Professional met:

  • Een aanbod dat de belangrijkste risico’s dekt
  • Expertise in R&D dankzij ons gespecialiseerde Applicatielaboratorium.

Contact

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Meer nieuws