De belangrijkste missie van ons bedrijf is onze klanten veilige, doeltreffende producten aanbieden en daarbij zorg dragen voor de handen van de gebruikers.

Onze engagementen:

Traditionele expertise en knowhow

Wij ontwikkelen al sinds 1957 beschermende handschoenen en verbeteren voortdurend onze knowhow om aan de nieuwe eisen van onze markten te voldoen.

Onze grondstoffen, halffabricaten en eindproducten voldoen aan ons kwaliteitsbeleid en worden getraceerd, gecontroleerd en getest.

Onze grondstoffen voldoen uiteraard aan de REACH-verordening. Onze fabrieken zijn ISO 9001 gecertificeerd (kwaliteitsbeheer).

Productprestaties die verder gaan dan de normen

Wij houden vast aan het principe dat onze producten altijd beter moeten presteren, zowel op het gebied van weerstand, duurzaamheid als onschadelijkheid.

Daarom gaan wij verder dan de normen voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM):

Al onze producten ondergaan een reeks exclusieve tests waarbij wordt gekeken naar prestaties, veiligheid en draagcomfort.

Indien vereist voor bepaalde toepassingen ondergaan onze producten strenge tests of behalen ze certificeringen, zoals “OEKO TEX", “dermatologisch getest" of zelfs "vrij van DMF”

Een echte beheersing van werkgerelateerde risico's

Wij ondersteunen onze gebruikers van nabij en stellen hun behoeften vast door werkstationanalyses uit te voeren.

Dankzij deze deskundigheid kunnen we onze aanbevelingen voor de keuze van de handschoenen afstemmen op het soort risico.

Voortdurend innoveren

Ons team van 30 experts in Onderzoek & Ontwikkeling maakt dit tot zijn dagelijkse prioriteit.

Wij beschikken over onze eigen laboratoria om gebruikstests in reële omstandigheden uit te voeren en onze innovaties nog verder te ontwikkelen.

Zo kunnen wij jaar na jaar nieuwe producten op de markt brengen!


Ons doel tegen 2025

  • Een oplossing ontwikkelen die onze gebruikers ondersteunt bij het maken van beslissingen, om hen betere bescherming en efficiëntie te bieden