Autoproductie

Wij zijn handschoenfabrikanten sinds 1948 en produceren elke dag bijna 1 miljoen paar handschoenen. Onze deskundigen brengen een bezoek aan uw fabrieken om u te helpen bij het kiezen of ontwikkelen van de meest geschikte handschoen. Waar uw fabrieken staan beschikken wij over lokale teams die dezelfde taal spreken als uw operators.

 

 

Dit document is bedoeld om u te helpen de geschikte Mapa handschoen te vinden die u optimale bescherming biedt. Er zijn specifieke handleidingen voor elk van de 7 stappen van de autoproductieketen.

Kies uw handschoenen voor de autoproductie:

Metaalbewerkingsafdeling waar platte metaalplaten door een persmachine worden gefineerd en in de gewenste vorm bewerkt
Eerste montageafdeling waar de metalen onderdelen die de carrosserie en de structuur van het voertuig vormen, in elkaar worden gezet.
Waar de carrosserie wordt gereinigd en ontvet voordat achtereenvolgens een anticorrosie laag, een grondlaag, een gekleurde deklaag en tot slot een clearcoat worden aangebracht.
Werkplaatsen waar mechanische eenheden zoals motoren, versnellingsbakken, transmissieonderdelen en andere assen worden vervaardigd en gemonteerd.
Eindproductielijn waar alle onderdelen van een voertuig in elkaar worden gezet.
Cross-functionele afdeling waar machines en gereedschap voor de productie worden opgezet en onderhouden.
Een andere cross-functionele afdeling die ervoor zorgt dat onderdelen van de productieafdelingen of de entrepots naar de werkplaatsen worden gebracht waar ze op de voertuigen worden gebruikt of gemonteerd.

Autoproductie

Kies een werkplaats van de autoproductieketen.

FAQ