Kritieke omgevingen

Mapa Professionnel tracht haar deskundigheid te formaliseren in de productie van beschermende handschoenen voor kritische omgeving door het creëren van een specifiek gamma: Mapa Advantech.

Zorgend voor de bescherming van zowel de gebruikers alsook de producten die zij behandelen, werd het Mapa Advantech gamma ontworpen om perfect te voldoen aan de eisen van high-tech productie.

Gemaakt met innovatieve, hoog technische processen, en onderworpen aan inspectie in elke fase van hun ontwerp en verpakking, voldoet elk van deze industriële handschoenen aan alle kwaliteitscriteria die nodig zijn voor het werk in een gecontroleerde en besloten omgevingen.

Om de beschermende handschoenen voor uw kritieke omgeving te kiezen:

Dit is vooral plaats product dat moet worden beschermd en eventueel de operator
Je moet een gezicht aan chemische of bescherming tegen mechanische risico's en alfastraling

Gegarandeerde kwaliteit in elk productiestadium:

Mapa AdvanTech gebruikt zijn eigen reinigingsproces na productie en cleanrooms om een kwaliteitsniveau voor product en verpakking te garanderen dat voldoet aan de eisen voor reinheid.

Alle fabrieken zijn gecertificeerd volgens ISO 9001. De mate van reinheid van de handschoenen wordt periodiek getest om ervoor te zorgen dat de productiekwaliteit van deze handschoenen, die bestemd zijn voor gebruik in een kritieke omgeving, voldoen aan de opgestelde specificaties.

Elke Mapa AdvanTech chemische beschermingshandschoen is getest met passende methodes om elk defect in de vloeistofweerstand te detecteren en door opblazen onder inspectielampen om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

De chemische weerstandcontroles voldoen aan de ASTM normen en EN 374-3, zodat de gebruiker over de informatie beschikt die nodig is voor het kiezen van de juiste handschoen voor een bepaald gebruik.

FAQ