Onze handschoenen

Vind de meest geschikte handbescherming met Mapa-pro:

Kies een type handbescherming:

Dankzij de eigen onderzoek- en ontwikkelingsfaciliteiten, heeft Mapa Professionnel zijn veiligheid handschoenen geperfectioneerd en hun innovaties verhoogd. Nieuwe materialen, processen en afwerkingen... 

Mapa Professionnel veiligheidshandschoenen zijn ontworpen om de beperkingen van de professionele en de industriële wereld overwonnen, alsmede om aan de vraag naar bescherming en comfort voldoen.

Selecteer een type handbescherming om onze veiligheidshandschoenen te ontdekken:

Kies een handbescherming per activiteit:

Bouwnijverheid, centrale overheden, voedselindustrie ... Elke sector wordt geconfronteerd met specifieke beperkingen en risico's.

Mapa Professionnel heeft al zijn kennis gebruikt om een reeks van beschermende handschoenen te bieden voor elke specifieke taak, afhankelijk van de sector. Deze producten beantwoorden aan de eisen van bescherming, comfort, gezondheid en veiligheid voor elke opdracht. Zo ervaart iedere werknemer de voordelen van de meest geschikte bescherming.

Selecteer een activiteit om de geschikte beschermende handschoenen te ontdekken:

  • VoedingsmiddelenindustrieMaximale hygiëne en strikte naleving van wetgeving inzake contact met voedingsmiddelen
  • BouwindustrieEen geschikte bescherming voor alle taken in de bouw (metselaars, schilders, schrijnwerkers, loodgieters, betegelaars, metaalbewerkers, ...)
  • Openbare voorzieningenDe meest geschikte bescherming voor iedere activiteit (reiniging, traiteurdiensten, technisch onderhoud, wegen en autosnelwegen, ...)
  • AutoproductieDe juiste Mapa handschoen vinden die optimale bescherming biedt in de autoproductieketen